Sport

Sport is leuk en gezond voor iedereen. In de sporthal van MFC Kloosterhof kunt u terecht voor een groot aantal sporten. Er zijn verschillende verenigingen actief. Tafeltennis, handbal, volleybal, voetbal en basketbal kan zonder probleem gespeeld worden. Ook is de sportzaal geschikt voor diverse andere sporten en activiteiten zoals judo, dans, turnen en gym.

Sport, spel en recreatieve activiteiten

Niet alleen voor sporten is onze sporthal in gebruik. Ook scholen en de buitenschoolse opvang maken regelmatig gebruik van onze sportzaal voor sport, spel en recreatieve activiteiten. En ook ouderenverenigingen maken gebruik van deze zaal.

Voor sport- of recreatieve activiteiten waarbij harde muziek nodig is zoals bijvoorbeeld aerobics, dansles, rolschaatsles of muziekgezelschappen beschikken wij over een geluidsdichte zaal. Deze zaal, de oefenkelder, beschikt ook over een grote spiegel (over de gehele wand) aan één zijde.

Sporthal

Onze grote sporthal heeft een totale oppervlakte van 1.277m2. De hal kan eenvoudig verdeeld worden met een wand in drie afzonderlijke, volwaardige sportzalen. Elke afzonderlijke sportzaal heeft zijn eigen, mooie ruime kleedruimten met douches. De verschillende verenigingen of groepen kunnen dus onafhankelijk van elkaar de zalen gebruiken.

De vloer van de sporthal is voorzien van lijnen en markeringen voor diverse sporten. Daarnaast zijn er bergingen met toestellen en kunt u beschikken over diverse attributen zoals matten, ballen en pionnen.

Tribunes

Elke zaal beschikt over tribunes met een eigen ingang. Hierdoor kunnen (meegereisde) supporters of toeschouwers de sporters in de zaal aanmoedigen en ondersteunen.

De sportzaal is geschikt voor sport en recreatie. Voor kleine groepen of volledige toernooien. Maar de sporthal is ook te gebruiken voor tal van andere activiteiten zoals voorstellingen, presentaties, vergaderingen, feesten, rommelmarkt, dansvoorstellingen, evenementen, congressen of persconferenties. Wilt u er een hapje en een drankje bij? Of liever een borrel of buffet? Ook dat kan.

Neem contact met ons op