Feesten

Feesten is een beleving. Met de vele zalen en mogelijkheden bent U bij MFC Kloosterhof op het juiste adres voor uw (bedrijfs)feest, jubileum, bruiloft of verjaardagsfeest. Natuurlijk kunt U één of meerder ruimtes of zalen huren. U kunt zelfs het gehele centrum huren voor uw feest of evenement. Wij kunnen indien gewenst ook een uitgebreid buffet voor u regelen. Of wilt u gewoon een hapje en een drankje bij tijdens uw feest? Ook dat is geen probleem. Wij verzorgen dat met plezier voor u.

Een feestavond compleet verzorgd

Kijk bij CATERING voor de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wanneer U besluit een feestavond bij ons in een zaal te laten verzorgen worden er geen extra kosten berekend voor zaalhuur en personeel!


Wilt u één of meer van zalen huren voor uw hobby, vergadering, congres, persconferentie, bijeenkomst, jubileum of evenement? Kijk dan voor alle verhuurmogelijkheden en beschikbare data op ONLINE ZAAL HUREN. De sporthal is eventueel samen te huren met één van de andere ruimtes, waardoor ook grotere groepen of gezelschappen bij MFC Kloosterhof terecht kunnen.

Neem contact met ons op

Of u nu op zoek bent naar een zaal voor een zakelijke bijeenkomst, of zoekt u een locatie voor uw de trainingen en bijeenkomsten van uw vereniging of club? Dan bent u bij MFC Kloosterhof aan het juiste adres. Ook voor evenementen zoals jaarmarkt, avondvierdaagse of fietsroutes kunt u bij ons terecht. Combineer het huren van een zaal eens met een lunch, een borrel of buffet. Zo wordt een bijeenkomst nuttig en aangenaam.