Theater


Een theater biedt een mooie gelegenheid voor een gezellige en ontspannen avond uit. Voor jong en oud, voor groot en klein. Een heel divers programma met lokale, regionale, Nederlandse en zelfs internationale artiesten en gezelschappen met dans, cabaret, komedie of muziek. Dat kunt u allemaal vinden in het theater.

In de pauze of na afloop van een voorstelling kunt u napraten en nagenieten met een hapje en een drankje in onze ruime bar en foyer.

Kijk voor een actueel overzicht van alle voorstellingen die in ons theater te zien zijn:

Meer dan een theater

Het theater is niet alleen voor voorstellingen. Het is ook te huren voor presentaties, trainingen of bijeenkomsten. Mocht de ruimte te beperkt zijn, dan is het theater ook samen met één of meerdere andere ruimtes in ons multifunctioneel centrum te huren.

Onze theaterzaal is 450 m2 groot en voorzien van alle benodigde theaterfaciliteiten, zoals een regieruimte, een uitgebreide licht- en geluidinstallatie en een (uitschuifbare) tribune met een kleine 300 zitplaatsen. Hierdoor is het een knus en gezellig theater met diverse mogelijkheden.

Voor decorstukken en grote materialen is er een aparte ingang, zodat deze snel en eenvoudig kunnen worden aan- en afgevoerd.

Wilt u onze theaterzaal huren voor uw eigen presentatie, voorstelling of evenement? Kijk dan voor alle verhuurmogelijkheden en data op ONLINE ZAAL HUREN. De theaterzaal is eventueel samen te huren met één van de andere ruimtes, waardoor ook grotere groepen of gezelschappen bij MFC Kloosterhof terecht kunnen.

Neem contact met ons op

Huur onze theaterzaal voor uw eigen voorstelling, presentatie, concert, vergadering, toneelstuk, workshop, training, feest, rommelmarkt, dansvoorstelling, evenement, congres of persconferentie. Met of zonder decoratie, met of zonder lunch, met of zonder hapjes en drankjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.