Evenement

Voor evenementen bent u bij MFC Kloosterhof aan het juiste adres. Wij hebben verschillende ruimtes te huur. Groot, klein, met koffie, zonder koffie, met of zonder een drankje, lunch of hapje. Bijna alles is mogelijk om uw training, workshop, beurs of congres tot een succes te maken. Zowel overdag als ‘s avonds is er volop ruimte en zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om u te helpen.

Onze sporthal beschikt over een evenementenvloer, waardoor het mogelijk is om ook hier voorstellingen, concerten en muziekuitvoeringen te laten plaatsvinden. Het is zelfs mogelijk om een extra tribune in de sporthal te plaatsen. Ook rommelmarkten, braderieën, feesten en presentaties kunnen bij ons zonder probleem doorgang vinden.

Een multifunctionele accommodatie voor al uw evenementen

Met recht hebben wij een multifunctionele accommodatie: u kunt meerdere ruimtes en zalen bij ons huren, waardoor alle deelnemers en/of bezoekers terecht kunnen. Of het nu gaat om kleine gezelschappen met een tiental deelnemers of evenementen met honderden deelnemers. En wilt u uw evenement uitbreiden met een hapje en een drankje of een buffet? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Er is een aparte toegang voor het theater, zodat grote materialen en decorstukken snel en eenvoudig aan- en afgevoerd kunnen worden.

Kijk voor alle verhuurmogelijkheden en beschikbare data op ONLINE ZAAL HUREN. De zalen zijn individueel of eventueel samen te huren met één van de andere ruimtes, waardoor groepen of gezelschappen van diverse grootte bij MFC Kloosterhof terecht kunnen.

Huur een van onze ruimtes voor een voorstelling, presentatie, vergadering, toneelstuk, workshop, training, feest, rommelmarkt, dansvoorstelling, evenement, congres of persconferentie. Of het nu een groot of klein evenement is, de mogelijkheden zijn eindeloos: met of zonder decoratie, met of zonder lunch, hapjes of drankjes. Wilt u met of zonder tafels en stoelen? Wij denken graag met u mee om er een top evenement van te maken.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op of kom langs om vooraf de wensen en eisen voor uw evenement te bespreken. Samen bespreken we dan de mogelijkheden en invulling, zodat u zich over de locatie geen zorgen meer hoeft te maken.